Khamis, 11 Februari 2010

JALAN DI PARIT SULONG DI UPGRADE

Lampu Isyarat Parit Sulong10 Feb 2010-Jalan raya di Parit Sulong telah diturap dan diperlebar


Parit Sulong diselubungi berita sedih pada 24 Januari yang lalu kerana kehilangan Sarjan Mejar Sairi (Ketua Polis Pt Sulong) yang telah kembali kerahmatullah pada hari tersebut kerana tekanan darah tinggi.

7 ulasan:

tunbegia berkata...

sungguh baru jalan parit sulong,

salamm,

MSOM berkata...

Begitulah adanya Tunbegiaa sehingga line putih pun blum ada...

~ Mummy Gee ~ berkata...

MS, jalan baru tu sampai ke Batu 21 tak?

Mama Miraki berkata...

ntah2 nanti bil abalik kg jalan tu dah dai 4 lane kot...setaraf highway...hehehehehe...esok sabtu...MS..belikan aku kopi...heheheh bukan kopi kelapa dara tau..kopi PS...heheheh (acah aje...)

MSOM berkata...

Mummy Gee dan MamaMiraki....jln yg diupgrade itu adalah antara Jmbatan PS dengan PETRONAS sahaja adanya. Jadilah daripada tak dinaik tarf langsung. Jalan depan Warung Abas dengan rumah pusaka kalian tetap seperti yang ada. Tunggu anak2 jati yg dah kaya kat KL itu menyumbang juta2!

YIN berkata...

Yeh esok kami nak balik kampung Pt Yaacob. Ingat nak makan mee bandong Pt Tengah, roti canai Mail Kutiamo... tapi makan kena kontrol... kena kurangkan garam. Yela... masih rasa nak hidup lagi... makanlah supaya tak lapar.

MSOM berkata...

Alhamdulillah Abang Yin kita dah sihat. Warung Pt Tengah tu sedap belaka. Warung Kuning kat Pt Sakir tu pun boleh juga makan asam pedas, tempat Abang Zakaria org Trengganu Kite.