Isnin, 8 Mac 2010

PARIT SULONG SENTIASA MERIAH

Irfan dan Iwan teruja dengan motosikal berkuasa tinggi ini
Majlis Petronas Bersama Pelanggan

Best betul akak ni, dapat TV LCD!

Abang berbaju belang-belang ni seorang bapa muda, tidak menyangka
isi minyak RM 30 dapat RM 10 000!

Aku memang jarang dapat ong, dapat makan free pun Alhamdulillah

9 ulasan:

tunbegia berkata...

bilalah haku nak menang hadiah wang lumayan lagi,

salamm,

MSOM berkata...

Pernah gak menang, aku? Menang Tshirt pun tak pernah, penat je tulis borang

~ Mummy Gee ~ berkata...

MSOM - Samalah say apn jarang menang apa2 hadiah, klu ada luckky draw yg mmg smua org akan dapat saya akan dapat hadiah yang paling tak best jer.... kena mandi bawah jambatan parit sulong kut...heheh

Teman Setia Anis berkata...

Setiap manusia ada tuah dia masing-masing.... Eh mama Gee.... Toksah buat mandi bawah jambatan syirik tu.... Tuah belum dtg lagi... Sampai masanya dptlah nanti. Tak cepat lambat... Saya pernah mendapt tuah tempat ke 3 dlm tandatangan keratif satu masa dulu.. Dptlah barang kemas bernilai rm1000. Nilai dia sekarang 2kali ganda... Siapa sangkakan itulah namanya tuah tak berbau... Cik MS satu masa nanti akan memperolehi tuah juga...

Mama Miraki berkata...

phhh ni cabutan PEtronas tu ker...alahai mamani rajin tau tiap kali isi minyak mestiisi borang. Sampai sanggup nak isi minyak Rm100 buat 3 kali transcation....so dapat 3 borang...heheheheh. Dulu pernah menang hadiah saguhati tandatangan kreatif syariakt minyak "kerang"..dapatlah home theatre kecik....heheheheh

MSOM berkata...

Yg penting Mummy Gee, MMiraki & Anis, kita ada masuk peraduan, jgn ada org call, tak semena2 menang itu, menang ini, tak pernah masuk peraduan alih2 menang? Bakal kena tipu lah tu!

SeNDuDuK PuTiH berkata...

Hah tol tu MSom,
Paling menyampah kalau tetibe ade org call ckp kite dpt hadiah/offer w/p tak pernah isi form dsb...

Drp diaorang susah2 bg hadiah kat kite, baik ler diorang jer yg ambil hadiah tu & enjoy sendri kan...

MSOM berkata...

SP jangan sampai duit keluar dari kocek kita, walau satu sen!

YIN berkata...

Yang aku ingat aku pernah menang peraduan"Pujaan 10 Nescafe" dlm tahun 1997 masa kat Sarawak. Hadiahnya sweater ( saiz kecik ) ngan dua botol nescafe saiz besar.
Pas tu menang pertandingan melukis poster Kem Pertanian dpt Rm800.00. Menang buat logo sekolah masa kat Sarawak...dpt hamper nilai dlm rm50. Menang buat logo PPD Kulai dpt RM300.00 tapi sekarang logo tu tak digunakan lagi coz dah logo koperat PPD seluruh M'sia. Kalau annual dinner ada lucku draw hamper biasanya dapat 'hampa' atau "hampeh'.