Isnin, 30 Ogos 2010

ANYNOMOUS TELAH DAPAT DIKESAN

Bendera Malaysia itu menunjukkan kedudukan Anynomus yang terus menyerang aku

Senangnya Anynomous ni, rumah dekat Pasar, Kompleks, Balai Polis, sebelah kiri ada Shell. Besar juga bandar Jitra ni. Hari ini ada tiga pengunjung dari Kedah, tetapi dua lagi sebagai silent readers sahaja, satu dari Alor Star, dan satu lagi dari  Kulim.

Kalau boleh aku nak bagi dekat lagi gambar ni biaq nampak gambaq tingkap rumah dia nooo, tetapi aku masih ada perasaan kesiannnn.....


Kalau aku ke Jitra nanti, aku nak ke rumah Anynomouslah......Hang masaklah sedap-sedap, kita boleh cerita sampai pagi fasal MLM okkkkkkk.

Walaubagaimana sekalipun dia akan menafikan sekeras-kerasnya, silalah jumpa Karpal Singh!

13 ulasan:

en_me berkata...

salamm kang matsom, camane nak check jejak ni? guna ip address kahh?

citerlar sikit..

Zack Zachoes berkata...

pergh..dasatnya cikgu..dh mcm perisik negara pula. huhuhu.. tp mmg boleh pn jejak org mcm ni, siap leh tgk dlm rumah lg kn? kecanggihan teknologi satelit..

MSOM berkata...

Oh En Me,
Emel en me pun secretkannnn,
jadi macamana saya nak britau,
fbook pulak tak ada....

Tak boleh cerita kat sini.

MSOM berkata...

Tentu Zack ingat,
Seorang lelaki di USA sentiasa tahu lokasi bekas kekasihnya di Malaysia pada Julai lalu, sehingga amoi itu tu buat laporan polis kerana diganggu. Dia tahu kedudukan wanita itu.

Kak Kay berkata...

Hebat la cikgu ni bukan saja pandai mengajar murid2, pandai berniaga, dah pandai jadi perisik. tahniah cikgu... itu la kelebihan yang Tuhan bagi pada sesaorang yang kita tak tau kalau kita tak mempraktikanya...

MSOM berkata...

Kak Kay,
Masa kecik dulu semasa cikgu tanya besar nak jadi apa, sya kata
nak jadi mata-mata gelap macam James Bond.

Filem Mat Bond lakonan Mat Sentul ialah filem yg saya paling suka sampai sekarang.

sz | m.s.s berkata...

maaf cikgu...
saya ni tertinggal keretapi..
napa ngan en anon tu? apa yang dibuatnya? haisyyy sahih kurang keje berfaedah la tu dok mengganggu kehidupan orang lain...huhuhu

WONG KHOO LAI berkata...

Jangan jadi cerita musang dgn anggur... dah tak dapat nak petik anggur... dia kata anggur tu masam. Sama macam orang Jitra tu... dah buat MLM tak berjaya... kata MLM tu haram...orang cam ni pun ada.

MSOM berkata...

sz,
Klik pada tajuk Mintak Gaji Diawalkan, dan

Beli Kuih Saja Petang ni

Entri Ogos 2010,

Dan lihat apa dia chat kat sebelah
dgn nama ANGIN LALU

Kita nilai jenis apa orang ini? Kerja dia TAK ADA KERJA LAIN, cari kelemahan sykt dan org Islam.

Kerana komen2 dia itulah, maka saya blog semua Anynomous sejak saya tulis blog 2 tahun yg lalu.

MSOM berkata...

Wong Khoo Lai,
Setakat ni MAJLIS FATWA KEBANGSAAN tidak pernah mengeluarkan fatwa
MLM itu haram.

Kalau dia marahkan syarikat yg dimaksudkan itu, marahlah kat blog pengarah tu, kenapa marah saya sebagai pengedar?

Agaknya dia dah banyak sangat melabur dlm skim cepat kaya, duit lesap, marah nyamuk kelambu dibakar.

Drama Mama berkata...

wahahahhaa....hambik ko anon glemer gitu gambar rumah masuk blog. nanti kalau i ada anon gak boleh mintka u tolong detect kan. boleh???

http://twinkywinkystars.blogspot.com

MSOM berkata...

DRAMA MAMA,
Blog Puan didapati telah ada alat penapis, so tak perlulah detect Anynomous

waderteam berkata...

menjejak ip... haha.. mgkin bg g guna broadband payah nk di jejak.. anon tu la yg bagus..