Ahad, 20 Mac 2011

ISU AL KITAB AKAN MENJADI KONTREVERSI

Pagi-pagi buka Yahoo, tiba-tiba aku terpandang tajuk hangat. Sekejap lagi apa yang dibimbangkan oleh Mufti Perak akan menjadi kenyataan. Ia akan menjadi panas seperti juga isu kalimah Allah. Adakah Putrajaya tidak memikirkan kesan kepada umat Islam di mana kita sangat memahami bahawa masih ramai umat Islam yang jahil terhadap agama mereka? Entahlah, kenapa Putrajaya menjadi buta kayu?

ISUNYA KLIK DI SINI

7 ulasan:

Imddin Ahmad berkata...

Ini semua tidak lain untuk meraih undi pada pilihanraya DUN Sarawak.

MSOM berkata...

Immdin,
Itulah antara alasannya, ia akan digunakan utk penduduk Sabah dan Sarawak.

Namun kita meragui. Ia ada matlamat yang tersembunyi.

Apakah kita dapat menjamin bahawa anak cucu kita akan selamat daripada ancaman ini?

Tugas kita ialah memantapkan akidah anak-anak cucu kita agar mereka terus teguh dan tidak mudah tergugat dengan tipudaya itu nanti.

Marilah berdoa agar umat Islam di Malaysia, Asia Tenggara dan seluruh dunia ini agar tidak teruja oleh ajaran mereka yang teryata bercanggah dengan hukum sains dan keilmuan, dan apa-apa pun ilmu yang ada di atas muka bumi.

Yakinlah sesungguhnya Islam itu agama yang benar! Ramai paderi di barat telah menganut Islam. Tak perlulah saya senaraikan di sini.

Sekian, terima kasih.

JHaZKiTaRo berkata...

salam.. rajin2 meh laa ziarah blog Aku Sebutir Pasir hamba kalau nak baca my travelling experiences to 45 buah negara.. :)

AZANI berkata...

salam MSOM
Yahudi dan nasrani takkan berhenti selagi kita tak ikut mereka....macam macam cara di gunakan.

en_me berkata...

Muger2 negara akan tetap aman damai sejahtera sentosa senantiasa.. aminn ya robbal alaminn

WONG KHOO LAI berkata...

Inilah 1 Malaysia yang diagung-agungkan...dan terimalah implikasinya.

Zack Zachoes berkata...

Bila anak dah besar nanti tak tahu apa nak jawab kalau dia tanya "Mak, Allah tu sape?" Dah nama Allah pun sume agama pakai. Last2 dia google tengok macam-macam definisi ada kt situ. Gerun lak fikirkannya...

Yahudi & kristian mmg takkan berhenti setakat ni je. Memang diorang terkenal dengan kelicikan mereka.