MAKLUMAN

NO HANDPHONE SAYA (DI ATAS TU) JENDELALIMA TRADING HANYA UNTUK TEMPAHAN PRODUK YG SAYA JUAL.

Selasa, 23 Ogos 2011

LINE STREAMYX TERSEKAT-SEKAT

21 DAN 22 OGOS LINE STEAMYX sangat bermasalah. 
Kejap ada kejap tak ada.
Kenapa?
Lantaran itu aku call no 100.
Operator komputer menjawab panjang lebar tanpa ditanya
"TM sedang menaik taraf.....bla.....bla.......bla......layari ......www.tm.com.my
23 Ogos ni tak taulah dah pulih sepenuhnya ke belum?
Susah pulak tak ada line ni.
Ia sudah menjadi sebahagian daripada hidup aku.
Maklumlah tugasan sekolah pun dah online.
Kerja-kerja jualan pun dah online.
Nak bersembang dengan kawan pun online.

7 ulasan:

~ Mummy Gee ~ berkata...

saya baru upgrade ke unify... memang lajuuuuuuuuuuuu berdesuppp... nak upload gambar kat blog dalam 2-3 second je. La ni stremyx ada unify pun ada, tak sempat lagi nak gi potong stremyx tu. Actually cam tak paus hati je dia orang kata 'upgrade' streamyx ke 'unify' yang sebenarnya adalah 'tukar'. No telefon pun kena tukar tka boleh guna existing no.

~ Mummy Gee ~ berkata...

tapi tak tau la bila unify nak sampai ke lokasi 83500

Sz berkata...

sekarang ni biar astro takde siaran sbb hujan ke apa..tapi internet mesti ada!

MAT SOM berkata...

Bab bab internet, Mummy Gee memang ekpert. Bab tukar no tu yg saya tak nak. 83500 belum ada unify tu.

Berdesuuup tu yg buat kamik jeoules tu

MAT SOM berkata...

Samalah macam saya konsep tu SZ.

Biar wayar TV, jangan putus Streamyx.

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Kat 83000 rumah mentua aku pun line berdesup!! Aku rasa kat sana lebih berdesup dari kat JB ni.

MAT SOM berkata...

2 hari tu je yg line lembab. Hari ni ok sikit. Mungkin mentua SAM guna pakej yg paling mahal.