Ahad, 7 Ogos 2011

PERTANDINGAN JALUR GEMILANG DLM BLOG

Apabila baca kosmo baru nampak pertandingan itu.
Menarik ni.

Sila layari

WEB TERSEBUT

Anjuran Utusan tu.
Lumayan juga!
Boleh buat raya.
Tetapi aku tak ada idea.
Kalian cubalah jadi wakil.
Kalau menang cukuplah belanja aku ngeteh.

8 ulasan:

en_me berkata...

setakat ngeteh xyah menang peraduan kangg.. ahaks

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Eh ko masuk la.. ko kan kreatif.

MAT SOM berkata...

Nak jumpa En Me ada syaratkan?
JANGAN BAWA SEBARANG KAMERA?

MAT SOM berkata...

Sam
Kalau lukis tangan pun aku dah buntu,
Inikan pula guna design komputer, lagi aku tak tau. Fotoshop kut?

IMANSHAH berkata...

kat sekolah pun dah ada kempen kibar jalur gemilang

Sz berkata...

semoga berjaya cikgu!
klu saya memang awal2 lagi dah serah diri..tak kreatif..huhuhu

MAT SOM berkata...

Imanshah
Kempen di sekolah tak ada hadiah ribu2 riban

MAT SOM berkata...

Suziyanti
Saya pun angkat tangan tak join