Ahad, 21 Ogos 2011

RAMAINYA ORANG KE PARIT SULONG

 Kali ni ambil gambar dengan handphone Nokia saja. Senang nak candid. Snap sana, snap sini.
Tapi gambar tak clear. Bolehlah untuk menggambarkan suasana di sini.

 Yang berbaju coklat ni macam aku kenal je. Azmi!!!!

 Macam-amacam ada. Ketika ni dah jam 11.30 malam. Parit Sulong tetap berpesta, membeli dan belah.

Baju macam-macam baju. Yang berani jual mercun pun ada.

8 ulasan:

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Napa ko tak bwk camera ko yg biasa tu, mesti lg clear ditambah bila ko dah besar2kn gambo mcm ni... tentu lg menarik.

Mama Miraki berkata...

wahh meriahnya PS.....dah macam kat uptown KL tu...bestnya....best.....tunggu ye..PS...minggu depan kita serbu. alamak brother kopi tu jual kopi tak hari isnin erkk...stok kopi dah habis ni...kalau dia tak de hari isnin..alamak...minum air kosong ler jawabnya...hehehhe

MAT SOM berkata...

Miss Miror
Udah gue katakan tadi, dgn handphone kita bisa bebas menangkep gambar khalayak umum tanpa malu-malu. Jika gambarnya enggak ada kualitas itu terpulang, yg pentingnya suasananya udah gue tunjukkan kpd kawan2.

MAT SOM berkata...

Mama Miraki
Jika bisnes itu sesuatu yg memberinya kehidupan, pastinya dia akan meneruskan jualan KOPI itu. Ya, datang saja hari Sabtu minggu depan ni. Cuma mereka akan berebut kawasan, kerana ramai telah berkhemah di Pt Sulong sejak 1 Ramadhan lagi!

Mama Miraki berkata...

hehehe nanti MS jumpa Bro kopi tu suruh dia berniaga hari isnin erhhh....hehehehhehe.....laaaa...sy balik kg ahad...dan khamis dah balik KL......x jumpa hari sabtu.....huhuhuhuhuhu

MAT SOM berkata...

Waduh Mbakyu, bagaimana sih saya mahu menyuruh brother itu? SUdah tentu dia berniaga di Pasar Seri Medan hari Ahad tu.

en_me berkata...

ramai giler tu kanng.. ehehe

MAT SOM berkata...

Di mana2 ceruk kat Msia ni macam tu lah ramainya org berbelanja En Me