MAKLUMAN

NO HANDPHONE SAYA (DI ATAS TU) JENDELALIMA TRADING HANYA UNTUK TEMPAHAN PRODUK YG SAYA JUAL.

Sabtu, 8 Oktober 2011

KEYBOARD LAPTOP ADA MASALAH

Masalah Mamat ni samalah dengan masalah aku.

Tiba-tiba sahaja susah nak menaip ....dan masalah akan timbul apabila nak tulis blog dan facebook, gara-gara keyboard lap top meragam.


Rasa macam nak call kawan-kawan yang tahu tentang komputer. Tapi malaslah pulak nak mengganggu mereka petang Sabtu yang santai ini. Hari bekerja telah ditimbuni fail, cukuplah...hari ni hari bersama-sama keluarga.


Dah petang ni baru terfikir nak tanya Encik Google. Akhirnya terjumpalah blog pakar...JIWANG.ORG....selesai masalah aku......lega...dah settle satu masalah




Apabila boring2, aku melepak di fan SAYA SUKA JADI CIKGU. Ia merupakan fb kegemaran aku. Di situlah cikgu-cikgu bersembang pelbagai hal tentang dunia mereka. Seronok jugakle bila ada antara mereka yang klik LIKE pada pendapat aku yang entah apa-apa tu. 






8 ulasan:

IMANSHAH berkata...

boleh le join

Sz berkata...

ehehe..saya pun pernah alami masalah keyboard tu...mmg huru hara mulanya ingatkan serangan virus ke apa...ihiksss...

che mid berkata...

Che Mid tak pernah ada problem macam tu lagi, tapi kalau kena nanti tau le apa nak buat.. t kasih manyak-manyak..

MAT SOM berkata...

Semua cikgu kena join biar cukup 380 000

MAT SOM berkata...

SZ
Bila kena memang panik, rupanya senang je nak selesaikan

MAT SOM berkata...

Che Mid
Kalau anak rajin main game, dia org akan tekan semua yg ada kat keyboard tu

DZ LADYZ WARDROBE berkata...

tq la coz setel da msalah saya pasal keyoard ni. tensen tol coz asik kena tekan fn tu plak taip. tqvm :)

Mat Som berkata...

Sama-sama, memang le tension kan