MAKLUMAN

NO HANDPHONE SAYA (DI ATAS TU) JENDELALIMA TRADING HANYA UNTUK TEMPAHAN PRODUK YG SAYA JUAL.

Rabu, 1 Februari 2012

JAWATAN KOSONG DI JOHOR BULAN FEBRUARI 2012

Khas untuk anda yang sedang mencari pekerjaan berprestij....

Bagi orang Johor dan orang-orang yang sudah menetap di Johor selama tiga tahun berturut-turut, ada berita baik yang patut kita kongsikan. Beberapa jawatan kosong seperti Penghulu dan Penolong Jurutera gred J2-1 dan beberapa jawatan hebat lain, boleh dimohon pelalui link di bawah

Sila Klik:

8 ulasan:

ciK LyndaWawa berkata...

org srawak leh mintak tak? hehe

Mat Som berkata...

Oh orang Sarawak Lynda Wawa
Kena makan tempe dulu 3 tahun baru bolehlah kut
Resepi tempe seperti

Gulai Tempe
Tempe masak cili api
Tempe Goreng
Krepek Tempe

Dan lain-lain...

mak encik | SZ berkata...

kalau 24 tahun yang lalu saya memenuhi syarat tapi lepas tu hidup merantau dah 8 tahun ni tak boleh la mintak jawatan "penghulu"...hehehee

pernah saya pergi ke persidangan (tahun 2007), dekan @ ipta dekat daerah cikgu MS tanya takmo balik kampung ke a.k.a mohon di situ ... macam menarik tapi ... kami sekeluarga dah terjadik warga negeri lain plak ni ;)

Mat Som berkata...

Di mana-mana pun kita berdiri
Di situlah langit dijunjung

Biasalah SZ org perempuan ni memang sgt2 bagus dari segi pengorbanan
Sanggup ikut suami walau ke Utopia.

cinnamon.com berkata...

setakat masak tempe tu..senang je cik wawa..

~ Mummy Gee ~ berkata...

saya nak saya nak... tapi sijil2 kelulusan semua tak tau kat mana yang ada tinggal sijil nikah jer...bolehguna utk apply kerja tu tak?

Mat Som berkata...

Cinnamon
Macam dah biasa je masak tempe...?

Mat Som berkata...

Sijil Simpanan premium pun nak kena ada Mummy Gee, dgn Sijil SIRIM