MAKLUMAN

NO HANDPHONE SAYA (DI ATAS TU) JENDELALIMA TRADING HANYA UNTUK TEMPAHAN PRODUK YG SAYA JUAL.

Rabu, 30 Januari 2013

BERTUAHNYA BINTANG BOLA SEPAK

Aidil Zafuan Vs Mohd Nazmi, kontreversi antara mereka sedang meledak

Pada saat mereka di puncak mereka digilai gadis-gadis setaraf dengan bintang-bintang pop. Kalau dapat bersalam dengan mereka, gadis-gadis itu rela tidak membasuh tangan mereka selama seminggu, untuk menggambarkan betapa terujanya mereka dapat bertemu dengan bintang pujaan.

Tengku Fiella

Peminat giler Ronaldinho

Situasi demikian sama saja di mana-mana. Mereka kacak, berduit dan punya kemasyhuran.  Muka tak berapa hensem macam Ronaldinho pun dikelilingi gadis-gadis jelita, inikan pula wajah sekacak Cristiano Ronaldo?

Tanpa berita bintang bola sepak, dunia ini mungkin  sunyi dan media pun tidak dipedulikan orang.


5 ulasan:

Qashmere berkata...

Pemain bola sepak pon dah macam selebriti.

Bersukan sekarang ni satu cabang bukan untuk menjadi seseorang itu hidup senang tapi famous.

Golfer pon ramai minat. Tapi pernah kenal sorang golfer yang tidak tahu mengeja atau membaca sebab parents dia trained dia dari kecil main golf je. English pon out..kekekekekeke tapi duit banyak...

umi alya berkata...

bab xmo basuh tgn seminggu, teringat jer musang berjanggut, hihihi

Knor berkata...

yelah dunia dapatlah.

Mama Janet berkata...

betul ler cikgu.pemain bola pun dh cam seleberiti.dulu2 penyanyi je org kenal dan minat.sekarang pengacara n juruhebah gila glamour.x macam zaman2 wan cik daud, salasiah zakaria dan yg seangkatan dengannya..DE orang KISAH kan dia...

Wak Gelas™ berkata...

wak pon wes kesuwen ora ndlok bola neng tibi.., ehHHee