Sabtu, 3 Ogos 2013

AYUH, KITA RAYAKAN KEMATIAN SHARON

ariel-sharon-dalam-keadaan-koma
Selama tujuh tahun Ariel Sharon koma, cuma sekeping gambar ini yang berleluasa di internet.
Begitulah hebatnya Israel menyimpan batang tubuh Sharon yang semakin kecut itu.

Akhirnya setelah tujuh tahun koma dan nazak teruk, Ariel Sharon yang kejam terhadap penduduk Islam Palestine menemui ajalnya semalam 2 Ogos 2013 di Hospital Soroka, Be'er Sheva, Israel.

Kejahatan, kekejaman dan keangkuhan Ariel Sharon tidak perlu diceritakan lagi. Search sahaja di Google, kita akan menyaksikan gambar-gambar yang menyayat hati anak-anak kecil, wanita dan orang-orang tua, yang menjadi mangsa kerakusan kuasanya. Alhamdulillah, kematian mereka kini telah terbalas akhirnya.

Para doktor yang merawatnya telah sedaya upaya menyelamatkan nyawanya, tetapi tenyata dia cuma manusia kerdil yang akur akan kehebatan TuhanNya, dan akhirnya mencatat sejarah sebaris dengan kematian Mustafa Kamal Artarturk yang mati dalam keadaan hina.

Allahu Akbar!


Berita ini saya sedut daripada web barat http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=4112 Saya agak pelik, apabila dinyatakan, kematian Ariel Saharon dirancang dan ditetapkan pada hari Ahad esok?

TERJEMAHANNYA ADALAH SEPERTI BERIKUT:

Sumber yang boleh dipercayai menunjukkan kepada Israel Insider bahawa PM Ariel Sharon meninggal dunia pada jam 11 pagi. Saluran media Israel masih melaporkan keadaan beliau "sangat serius." Pengarah Hospital Hadassah Shlomo Mor-Yosef rasmi menafikan "khabar angin" kematian dan berkata keadaan Sharon adalah "serius tetapi stabil."

Channel 10 melaporkan orang yang paling dekat dengan Sharon sebagai berkata beliau telah mengalami Satu penjelasan yang mungkin untuk mendamaikan dua laporan adalah bahawa Sharon telah mengalami kematian otak "kerosakan otak." - Kekurangan aktiviti otak - tetapi hatinya terus bergelora manakala dia masih perlukan ubat bius dan respirated.

Mor-Yosef, jurucakap itu berkata bahawa "Perdana Menteri mengalami tekanan intrakranial yang rendah, dan banyak ubat pelali. Beliau akan respirated untuk sekurang-kurangnya dalam tempoh 24 jam. Semua parameter yang kita boleh lihat adalah seperti yang dijangka, berikutan operasi jenis ini. "

Beliau berkata, dia keluar untuk menangani khabar angin kematian Sharon. "Saya keluar untuk memaklumkan kepada anda dan menyangkal khabar angin membanjiri negara ini," katanya, merujuk kepada khabar angin yang mendakwa bahawa Sharon telah meninggal dunia, dan bahawa berita itu sedang ditangguhkan kerana satu sebab atau yang lain.

"Sharon masih hidup," kata seorang pembantu Sharon di unit rawatan rapi kepada Ynet. Tetapi Channel Sepuluh petikan "seseorang yang sangat hampir" kepada PM sebagai berkata bahawa dia telah mengalami "kerosakan otak" - sejauh mana tidak dinyatakan - tidak berkaitan dengan kesan pembedahan.

Mor-Yosef menggesa wartawan untuk "bekerjasama dengan cara yang bertanggungjawab dengan pemindahan maklumat mengenai keadaan Perdana Menteri," sambil menambah: "Sebagai pengarah Hadassah ini, saya bertanggungjawab untuk membawa setiap perubahan dalam keadaan Perdana Menteri kepada cahaya melalui kenyataan hospital. "

Salah satu faktor ketidakpastian mengenai pengumuman kematian otak, sumber-sumber media membuat spekulasi, berkaitan dengan kesan pengumuman di pasaran saham.

Peristiwa Shabra dan Shatila
Antara hasil keganasan Ariel Sharon

Satu lagi sebab adalah satu peraturan yang sepatutnya menghalang penerbitan kematian PM kecuali oleh wakil rasmi kerajaan, mungkin Setiausaha Kabinet Yisrael Maimon.

Mungkin sebab yang paling penting bagi kelewatan untuk memberikan masa untuk penyediaan pengebumian negeri dan jemputan kepada pemimpin-pemimpin dunia untuk hadir. Mengikut jadual yang dijangka, Channel 10 ini Emmanuel Rosen dilaporkan, Sharon akan terpisah daripada satu atau lebih mesin sokongan hayat beliau dalam atau dua hari akan datang, dengan kemungkinan bahawa dia tidak akan mampu bertahan tanpa sokongan mesin. Pada ketika itu, keputusan yang paling sukar terpaksa dibuat.(membunuhnya secara terhormat).

Menurut Channel 10, pengumuman rasmi kematian Sharon telah dirancang untuk hari Ahad, apabila pasaran dunia ditutup, dengan anggapan bahawa ini akan mencukupi untuk menampung rancangan perjalanan dunia pemimpin-pemimpin Yahudi.

Pada 8:00 sidang akhbar Khamis, Mor-Yosef menafikan bahawa Sharon berada dalam keadaan vegetatif dan yang otaknya telah berfungsi.

Israel Insider kemudiannya menerima pengesahan tambahan dari salah satu sumber yang asal, dan kami di sini memetik kata demi kata:

"Israel Sumber News Agency mengesahkan bahawa pada kira-kira tengah hari, masa Israel, doktor di Hospital Hadassah dan pegawai-pegawai keselamatan di Kementerian Pertahanan Israel di Tel Aviv telah dimaklumkan bahawa pada masa yang sama Perdana Menteri Sharon telah meninggal dunia semasa pembedahan.

Sila rujuk:
http://web.israelinsider.com/Articles/Politics/7461.htm

Sumber Israel News Agency sekali lagi bercakap dengan pegawai-pegawai dari kedua-dua Hadassah dan Kementerian Pertahanan Israel yang secara rasmi dimaklumkan pada tengah hari kematian Sharon.

Yang menimbulkan persoalan: mengapa kerajaan Israel menafikan laporan kematian Sharon?

Terdapat dua penjelasan.

Satu adalah bahawa, untuk apa jua alasan, kerajaan memegang dengan erat akan laporan itu.

Penjelasan lain adalah bahawa Sharon telah diletakkan pada sistem sokongan hidup, dan Sharon adalah 'hanya' klinikal mati. "

Itulah Sharon yang sedang menderita keperitan tidak terhingga kerana kelakuan makar jahatnya telah menerima pembalasan daripada Allah SWT. Kita sedang menunggu saat kejatuhan Basyar Al-Asad, hanya masa dan ketika sahaja yang kita nantikan. In sha Allah.

2 ulasan:

Knor berkata...

bumi pun tak nak terima ..mmg memualkan.

Mat Som berkata...

Web Yahudi menjelaskan maksudnya:

Pada hari Isnin (Ogos 05) wakil ahli politik secara rasmi mengesahkan bahawa Ariel Sharon tidak mati. "Beliau menyertai senarai panjang selebriti yang telah menjadi mangsa penipuan ini. Dia masih hidup dan baik, berhenti mempercayai apa yang anda lihat di Internet, "kata mereka.