Isnin, 5 Ogos 2013

DILEMA HARI LEBARAN

Kredit buat Fan Jangan Dekati Zina.....
Itulah dilema yang dialami oleh jejaka-jejaka tampan kita, gadis-gadis ayu kita, mak jan-mak jan kita, apabila menjelmanya hari Raya yang mulia. Ada yang sanggup tak balik kampung, kerana gagal membawa calon isteri atau suami untuk diperkenalkan kepada keluarga tercinta.

15 ulasan:

umi alya berkata...

susah nak zip mulut2 orang ni, jawap le seadanya, huhuhu

Knor berkata...

belum ketemu jodohnya..ya ampun

~ Mummy Gee ~ berkata...

"Bila nak ada anak ni? Asyik berdua je. Tak habis2 lagi ke honeymoon?"... Kalau soalan ni lagi tension MSom. Pernah ni ajukan soalan2 maut ni selama 3-4 tahun. Rasa cam nak cili2 jer mulut yang bertanya kan. Ko ingat anak tu boleh uli2 cam buat kuih raya jer ker...hehehe...

Ter emo pulak sunyi2 kat opis pagi2 cam ni. Ramai opismet dah anyam ketupat kat kg or masih lagi last minute shopping

Qashmere berkata...

Eh mat som bukan ke dah kawinnnnnnnn?

boni kacak berkata...

hahahaha. tepat mengenai batang hidung ni.hehehehe

Knor berkata...

maaf zahir batin, minal 'aideen wal-faezin, kullu 'Amin wa antum bi Khair..

Wak Gelas™ berkata...

mak jan-mak jan tu pon ayu-ayu temenan jugak kang..,harhar2

Mat Som berkata...

Umi Alya
Kita kena bawak saletif

Mat Som berkata...

Sabar jelah mereka itu K.Nor
Paling bahagia pagi raya bergambar dgn anak isteri suami
Tetapi bukan semua org memperolehinya
Kita bersyukurlah

Mat Som berkata...

Oh...patutlah ank2 Mummy Gee comel2 lagi
Saya pulak yg tak boleh tahan
Bila kereta nak tukar?
.......grrr....

Mat Som berkata...

Boni, semoga dicepatkan jodohmu..

Mat Som berkata...

Qashreen, ni cerita saya 19 tahun lepaslah....

Mat Som berkata...

Mak-jan mak-jan sekarang memang ayu-ayu Wak .....mengalahkan Kak Ton

MystoryPic berkata...

Ya ampunnnnn udah tak sanggup dengar soalan itu.....

Mat Som berkata...

SR
Kut kut balik Kota Bharu tu, jumpa jodoh...