MAKLUMAN

NO HANDPHONE SAYA (DI ATAS TU) JENDELALIMA TRADING HANYA UNTUK TEMPAHAN PRODUK YG SAYA JUAL.

Sabtu, 5 Oktober 2013

SURVEY RESORT-RESORT TERCANTIK

Jam 9.00 lebih, dua orang kuat bilik Guru Ustaz Syukran dan Cikgu Zul, menjemput aku untuk survey resort yang sesuai untuk Hari Keluarga sekolah kami....mula-mula meninjau di gunung Ledang...semua ok....cuma..
Kolam renang fokus utama,ok....tapi nanti....kita pusing-pusing dulu ke PD.....
Chalet-chalet di Dvillage ini biasanya memang penuh...kena tempah awal ok...lokasi sebelah Zoo Air Keroh
Kolam renang di Dvillage Resort....dah dibesarkan dah kolam renang ni....
 Berbincang-bincang dengan eksekutif Dvillage Resort....
Jam 1:01 sampai di Sungai Udang,Melaka.....sedap nasi Arab ni.....
Apa lagi, .....taukey kena belanja akulah....
Hampir pkl 2.00 petang sampai di Kemunting Beach Resort....memang ramai orang kat sini....
Sebahagian kolam renang resort di Kemunting Beach Resort.....

Jam 4:51 makan pula Roti Arab di RnR Pagoh, dah nak sampai rumah di Pt Sulong dah....Tak jadi nak meneruskan survey ke PD,macam jauh sangat, kesian dia orang nanti....Kata Cikgu Zul. Kesimpulan hanya dua pilihan: Kemunting atau Dvillage? Satu mesyuarat peringkat AJK nampaknya kena diadakan segera.

8 ulasan:

MystoryPic berkata...

saya pernah buat kerja survey resort ni... seronok tapi penat je la sikit

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Yg penting keselamatan semasa di kolam renang, itu ari adik ipar aku baru menyelamatkan sorang budak kecik yg hampir mati lemas masa family day ginilah.

Mama Janet berkata...

dvillagetu Nampak cantik kolam renang dia.Kemunting beach resort tu kat pengkalan balak ke.macam pernah Nampak resort tu masa menginap di ismah beach resort

umi alya berkata...

pernah hadiri hari keluarga anjuran Jabatan bertempat di D'Rhu Beach Resort, PD, ok gak sbb kolamnya luas n cantik

umi alya berkata...

Maaf.. yg tu bertempat di kuantan (jauh sgt..) hi3

Sebetulnya saya nak taip 'Tiara Beach Resort, PD..'. haissssss boleh tersasul lak..

Masha Meisters berkata...

hehe....bestnyer....geramla tgok kelapa muda tu :-)

Knor berkata...

sungai udang tu best..pekena nasi arab..mkn ajelah kerjanya..

mesti dh ada pilihan nikan..

nyanyisunyi berkata...

Dvillage Melaka tu nampak menarik..memang tak penah dudukpun sebab dah org melaka mestilah balik hotel mak abah huhu