MAKLUMAN

NO HANDPHONE SAYA (DI ATAS TU) JENDELALIMA TRADING HANYA UNTUK TEMPAHAN PRODUK YG SAYA JUAL.

Selasa, 17 Disember 2013

MACAM-MACAM JENIS CALL DAN SMS

Apabila kita tengah tidur, kawan pun call
Apabila kita call balik sampai 4 kali dia tak jawab.
Ada pulak tu bila dia call, tak tanya apa-apa
Aku pulak yang banyak tanya dia
Satu lagi yang buat serik nak sms kawan ni
Kita tulislah panjang-panjang
Tapi dia jawab K...... je
Ada satu lagi jenis, call masa dia ada bisnes baru je
Bila kita dah join, dia terus ghaib
Ada pulak sorang tu, sampai mana-mana je
Dia akan beritahu aku di mana dia sekarang
Contohnya, Mat Som sekarang saya di rumah mertua saya,
tetapi saya tak tidur sini, saya akan balik sekejap lagi
Agaknya demam ke masa dia kecik dulu?
Perluke aku balas...?
Apa-apa pun manusia ni tak sama
Cuma yang bagusnya mereka tetap ingat akan aku
Aku hargai segala call dan sms kalian



7 ulasan:

umi alya berkata...

cukup tersentap apabila si pemanggil akan bertanya "siapa ni?? !^%#&*@#!"

puan.mila berkata...

Mcm2 kan..?pun bengang kalau sms jwb k je..mcm tak hrgai msg org,haish..

http://www.ibuzara-corner.blogspot.com/

Mat Som berkata...

UA
Betullah, selalu gak saya terkena
Tentu kita akan jawab
"Awak nak cakap dgn sape?" Tapi darah tinggi pun mula naiklah

Mat Som berkata...

Tkasih Pn Mila
Pertama kali hadir ke sini,

Kalau tgh memandu pun, masa berehat kan boleh balas elok-elok
Saya tak pnh jawab K mcm tu
Nampak mcm berlagak sikit

Knor berkata...

ha ah cikgu penat menaip.....

p/s..jwban dr n3 knor...tq dtg mengomen ye..kita nampak tewas cikgu,tewas dr segi pembangunan,interlektual,pemikiran di jajah oleh sbb kita sendiri,tapi kita lihat islam semakin kearah kebangkitan,tgok aje dr negara2 barat sudah ramai yg memeluk islam,masjid2 didirikan,perkara ni org barat tak boleh nak buat apa walau dlm negara sendiri..mereka ketakutan skrg ni kerana semakin berkembangnya islam.tak perlu nak lihat negara luar,kita lihat negara kita banyak sudah menuju kearah islamik..media massa,tv dll menjurus kearah islam.di masjid2 kebanyakkan semua muda2 belaka..alhamdulillah.lihat saja imam semua muda bercahaya..

Knor berkata...

satu lagi..bila tgh tidur atau nak masuk bilik air ada je dpt cll..tgh relex tak plk cll..last pening kpla sbb terkejut...heheh..ni kena kat suami la selalu..

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Jgn dilayan org2 yg bajet divas!. Ramai lg org2 yg berhati mulia yg nk kwn ngan kita... Tp.. kena selidik dulu..kot2 dia tgh drive masa tu sbb tu hanya mampu type "K".