Jumaat, 7 November 2014

SERVIS MESTI TERBAIK, JANJI MESTI TEPAT


Aku telah cuba yang terbaik untuk para customer, kalau terlambat bukan sebab apa, tetapi syarikat penghantaran. Hari ni order, kalau boleh esok sampai. Aku dah belajar dari BIO ASLI bab penghantaran barang ni...In sha Allah...

3 ulasan:

Kakak Norihan berkata...

alhamdulillah
bila dh maju mkin seronoklh berniaga.. kn

selalunya pompuan jer rjin bt kerja.. cikgu pun boleh thn rajin ye...

p/s camera cap ayam je tu.. tk pandai nk ikut kmjuan dunia.. hihi

Mat Som berkata...

Nasib baik hp COKIA saya ni masih boleh menghubungi kwn dan customer melalui FB dan Whatsapp

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Moga terus sukses!.