MAKLUMAN

NO HANDPHONE SAYA (DI ATAS TU) JENDELALIMA TRADING HANYA UNTUK TEMPAHAN PRODUK YG SAYA JUAL.

Isnin, 29 Disember 2014

AKTIVITI CUTI KE SANA SINI

Jika tak ada apa-apa biasa aku bertapa di kebun,tebas apa yang patut. Senyap sunyi tanpa suara apa-apa...................
Ke Shah Alam, dalam perjalanan nampak macam-macam kemalangan....yang dahsyat pun ada. Yang atas ni kes kecil je, tersondol kereta depan kut, dahlah jalan Selayang ni sempit,eksiden dan time hujan pulak...apalah nasib awak amoi....
 Kemudian ronda-ronda JB yang semakin sesak...


 JB yang lama kutinggalkan....
Menemui bekas roomate masa kat maktab tahun 1985 dulu....lama sangat tak jumpa. Aku menemuinya di hotel Permaisuri MITC Melaka. Sdra Bazri orang Kuala Nerang,Kedah.


 Warung nasi Arab di Sungai Udang, Melaka ni sentiasa penuh.
 Badaraya Melaka yang juga sentiasa sesak

5 ulasan:

Kayu Manis berkata...

selayang dkt sgt dh rmh knor... mmg pdat situ dgn pnduduknya... utk lalu sesajer kt situ tklh...

umi alya berkata...

Tengok Cikgu dengan kawan, jauh sangat beza, mungkin sebab Cikgu awet muda kot, tubuh kecil molek, langsung tak dimamah usia..

kampung gagdet online berkata...

Hai, nak ajak semua visitor especially tuan punya blog melawat blog baru saya ini di http://kampunggadgetonline.blogspot.com.

Saya promote pelbagai jenis aksesori telefon, gadget & sewaktu . silalah singgah.

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Melawat Jb?. Gambar aku mana??. Kekeke... acah je.
Nt kalau baju aku K.Ida dah siap Jahit.. Wassap tau.

Mat Som berkata...

K.Nor...Oh rumah dkt2 situ,lain kali sampai situ saya teropong,mana rumah yg banyak buat kuih ni....

Umi Alya, komen UA tu macam dah jumpa saya sejak saya umur 20 lagi jer

Tkasih kampungadjet.....

Miss Mirror,aku takut gambar yg disiarkan tidak diluluskan oleh SIRIM,sebab tu aku tidak mengambil sebarang gambar semasa di rumah Puan tu