Rabu, 25 Februari 2015

ORANG KATA YES BAGUS

Semalam aku ke kedai Yes, untuk meninjau rangkaian internet. Malang sekali rumahku yang terletak di pekan jugalah ini tidak ada rangkaian Yes. Aku dah bosan dengan Streamyx ni....asyik loading-loading...sebab tu aku tak dapat menulis komen di sesetangah blog rakan-rakan , bukan apa......masya Allah....nak bukak pun terkial-kial.....  

3 ulasan:

Sylarius Yusof berkata...

Mostly internet provider kat Malaysia ni bermasalah. Even YES 4G pun tak terkecuali. Banyak member yang cikgu-cikgu komplen masalah internet kat sekolah bila YES jadi vendor supply internet untuk sekolah-sekolah.

Kayu Manis berkata...

malaysia lh yg pling lembab skli...

Mat Som berkata...

Patutlah ..... smpai bila kita nak menikmati line internet yg berkualiti?