Rabu, 28 September 2016

IVMIST PENAWAR RESDUNG

ANDA ALAMI MASALAH #RESDUNG ??
=================================
HIDUNG SELALU BERAIR, TERSUMBAT, GATAL2 & KERAP BERSIN..πŸ‘ƒπŸ˜ͺMungkin ada yang tak sedar telah menghidapi resdung..Jadi saya senaraikan simptom2 resdung:

πŸ‘‰ Hidung tersumbat & berair
πŸ‘‰ Kerap bersin dipersekitaran sejuk
πŸ‘‰ Nafas berbau
πŸ‘‰ Lendir selalu keluar daripada hidung & tekak
πŸ‘‰ Terasa sakit dibahagian kepala
πŸ‘‰ Tidur berdengkur
πŸ‘‰Terasa sakit&gatal2 dibahagian kepala,hidung dan telinga
πŸ‘‰ Keguguran rambut dan pening kepala(migrain)
.
⚠AWAS!!⚠ Itu salah satu petanda penyakit RESDUNG. Ramai orang ambil mudah sebab anggap ianya remeh. TAPI ANGGAPAN ITU SALAH Resdung sangat merbahaya jika dibiarkan boleh membawa kepada penyakit kronik serta barah akhirnya memerlukan rawatan dan pembedahan yang memerlukan kos yang tinggi.

πŸ‘‰Resdung ni sangat merimaskan, yela mana taknya hidung asyik berair dan nak bersin je, asal bangun pagi bersin, mandi bersin, tengah makan bersin, tempat kerja bersin sampai segan dengan kawan2 dan orang sekeliling. Syukur alhamdulillah saya berjumpa dengan iv mist ini..

πŸ“² Whatsapp "IVMIST" ke + +60103443880 sekarang

“Rupa-rupanya sangat mudah untuk menghilangkan masalah resdung jika dirawat dengan betul.” kami ada penyelesaian untuk anda, tidak perlu membazir wang untuk rawatan yang tidak tahu keberkesanan, tidak perlu telan ubat, untuk mengeluarkan “lendiran” setiap hari . Kami memperkenalkan 1 penawar terbaru “IVMIST AROMATIC NANO OIL” hanya perlu sembur-sembur dan anda akan merasai kesannya sendiri. MUDAH kan....
===============================

πŸ“±Whatsapp "IVMIST" ke +60103443880

Ok Contact Saya +60103443880

Tiada ulasan: