MAKLUMAN

NO HANDPHONE SAYA (DI ATAS TU) JENDELALIMA TRADING HANYA UNTUK TEMPAHAN PRODUK YG SAYA JUAL.

Khamis, 27 November 2008

TERCARI-CARI BISNES YANG MUDAH?

RAMAI daripada kita telah melakukan pelbagai bisnes sampingan untuk memperolehi income tambahan. Kita lakukan kerana gaji kita tidak dapat menampung kos hidup yang semakin tinggi.
Pelbagai syarikat yang hebat kita join, tetapi malangnya syarikat sahaja yang hebat, tetapi kita tetap seperti dulu. Kita penat mengusung produk ke hulu dan ke hilir.
Justeru itu, kerana menyedari hal tersebut, ada sebuah syarikat yang menemui kaedah terkini, dengan mengamalkan konsep MLM, tetapi dalam masa yang sama downline kita dapat memperoleh produk secara on-line tak kira di mana mereka berada di atas muka bumi ini.
Segala bonus, penajaan, jualan ahli di stokis dijalankan semuanya secara pantas. anda boleh meminta bonus pada masa anda kekeringan kewangan. Banyak syarikat MLM menghadapi masalah dalam menghantar bonus mereka. Kita tertunggu-tunggu posmen, kadang-kadang kita marahkan posmen yang tidak tahu apa-apa tentang syarikat anda.
Jadi jika anda tercari-cari MUDAH DAN MURAH, layarilah
www.bio-asli.com/?id=msom
Hubungi saya di talian 24 jam 0197630678. Kita kongsikan pengalaman masing-masing
untuk membina kejayaan untuk diri dan keluarga kita. Kita haruslah keluar dari kepompong kesusahan yang tiada kesudahan ini.


MLM telah menjadi darah daging saya sejak 1989. Pelbagai syarikat saya telah ceburi. Drp syarikat A hingga Z. Upline saya ramai yang berjaya dan kaya. Yang
menjadikan mereka dapat income hingga 5 angka adalah disebabkan kerja mereka yang buat sesuatu dengan penuh bermati-matian. Itu yang tak sanggup saya buat.
Kini saya menemui bisnes yang saya cari-cari selama ini. Gabungan IT, MLM dan BISNES MEL ORDER terangkum dalam BIO ASLI yang saya sertai sekarang. Kini saya sudah tidak lagi ke hulu dan ke hilir mengusung barang. Ketuk pintu rumah orang, hingga segala ceruk di Johor ni saya dah pergi. Kadang-kadang Tuan rumah memandang saya seperti penjenayah.

Dan saya dapat membuat catatan dalam blog ini pun kerana Bio Asli. Kalau tak mustahil saya nak ambil internet kalau tak mendatangkan income kepada saya.
Oleh sebab segala urusan perlukan online, maka saya memohon Broadbrand Streamyx ini. Jadi bayaran bil streamyx dapat dibayar daripada bisnes ini.

Saya tertarik dengan bisnes ini, kerana bayaran bonusnya cepat. Kita boleh minta bila-bila. Bagi saya yang bergaji bulan ni, saat getir saya ialah pada 20 hb - 25 hb(Kakitangan kjaan gaji 25 hb) Banyak syarikat MLM menghantar bonus pada hujung bulan, dan itu tidak begitu membantu. Kerana kadang-kadang bonus itu lambat hingga 5 hb - 10 hb. Saya sentiasa tertunggu-tunggu posmen. Beberapa kali bonus hilang dalam perjalanan pos.

Kini saya tiada masalah lagi. Dengan menuntut bonus melalui internet atau panggilan telefon, bonus akan masuk ke akaun kita dengan selamat! Kita boleh memintanya ketika kita sesak.

Tiada ulasan: