Sabtu, 12 Mei 2012

HOTEL PANTAI PUTERI TANJUNG KLING MELAKA

video

Pantai Puteri Hotel,
Jalan Tanjung Puteri, Tanjung Kling, 76400 Melaka.
Tel:06-3535555 / Fak : 06-3531555


 Kolam renang di Hotel Pantai Puteri, Tanjung Kling, Melaka
 Semuanya serba baru....



 Gambar aku mestilah ada...
 PERTANDINGAN MEMANCING DI DEPAN HOTEL PANTAI PUTERI, TANJUNG KLING 
 Aku bukan nak mengurat ...cuma nak bertanya-tanya tentang hotel ni
Aktiviti malam....makan-makan....
Baru lima minit balik dari kebun, Burhan call aku. Nak survey Hotel Pantai Puteri di Tanjung Kling, Melaka. Beberapa minit kemudian Burhan muncul dengan Vish kesayangan. Orang kuat SK SERI PASIR, Zulkeflee dan Ustaz Syukran sudah pasti bersama.

Kelab Bilik Guru sekolah kami akan mengadakan hari keluarga pada cuti pertengahan tahun ini.

Setelah melihat fizikal hotel ini, kami sangat berpuas hati. Tambahan pula hotel ini baru enam bulan beroperasi, jadi segala-galanya kelihatan bersih, menarik dan sempurna.

Bilik yang cukup selesa. Kolam renang yang cantik...dan apa lagi, semua adalah....!  

6 ulasan:

cinnamon.com berkata...

wah..bestlah tak sabar tggu saat itu tiba ye...

Cik Sibuk berkata...

kalo hotel paling penting..katil best. dan jugak aircond & air panas yg berfungsi ok. tv ke ape tu tak kisah la saiz besar gedabak ke, lcd/plsma ke, etc...kita nak part tido yg best :)

Mat Som berkata...

Cinnamon
Best sebab ada lebih kurang 20 keluarga yg nak join

Mat Som berkata...

Cik Sibuk
Pernah juga tidur di resort yg kedekut, TV nak kena ketuk2 baru hidup...!

Nurul Hidayah berkata...

Mendapat contact No. Pantai Puteri Hotel kat sini.. yang betul punya.. kat internet tu org lain punye dah.. pelik ea... camne no. +60 18-314 3015 bole ditulis clearly under Hotel Pantai Puteri Melaka.. kesian pula kat org tu, mesti ramai org call.. huuhu.. Timekasi banyak2 Admin :))

Mat Som berkata...

Mungkin org yg masukkan ambik drp maklumat org lain...saya ambik no ni di kaunter hotel ni

Tapi semua hotel,dah tak masukkan nombor tel mereka...pelik...mungkin semua tempahan deposit terbaik guna bayaran online, sebab tu mereka kurang melayan panggilan telefon...tak taulah.

Tkasih atas pandangan anda