Selasa, 11 Mei 2010

DOA SUPAYA DISAYANGI

Doa dari laman web Ustaz Haron Din ini aku lampirkan di sini khas untuk seorang pengunjung misteri blogku ini. Moga-moga semua akan mendapat manfaatnya.
Anda boleh COPY dan SAVE di komputer

5 ulasan:

ONE ZABA berkata...

sayang kamuk juga....

Siti Indrawati berkata...

Salam Cikgu..doa ni memang bagus diamalkan dengan niat agar ahli keluarga menyayangi kita..khasnya anak2 agar mendengar kata..dapat dari ceramah maulid di JB..saya tulis kat kertas n tampal kat almari baju..senang nak ingat n baca..alhamdulilah dah hafaz..

MSOM berkata...

Ya, tkasih ONEZABA dan Indrawati.
Kalau tak ada orang bertanya, pasti saya tidak tau tentang adanya doa ini.

Mungkin ada yang rasa tidak disayangi
Mungkin ada yang rasa jauh hati
Mungkin ada yang rasa dipinggirkan
Mungkin, mungkin dan mungkin....!

Semuanya kita serahkan kepada Allah.

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

alhamdulilah, aku pun dh lama amalkan doa ni (ustazah minolad yg bagi).

anas safuwan berkata...

saya akan cuba amalkan doa ni..hehehe