MAKLUMAN

NO HANDPHONE SAYA (DI ATAS TU) JENDELALIMA TRADING HANYA UNTUK TEMPAHAN PRODUK YG SAYA JUAL.

Khamis, 8 Mei 2014

BERSAMAMU AKU BERLARI MENGEJAR BINTANG

Aku siang-malam memang sibuk, jadi nak tulis entri dah tak sempat, ni aku uploadkan gambar-gambar yang ada dalam handphone aku..... untuk menunjukkan betapa semakin tua kita ini, maka semakin sibuklah kita ini...
Aku INGAT 5000 km tu lama, tiga bulan dah sampai, terpaksalah aku hantar servis. Perodua sekarang banyak servis free...minyak hitam semi sintetik, oil filter, dan lain-lain free, dah dua kali servis untuk 1000 km dan 5000 km, dan setiap kali servis aku cuma kena bayar dalam RM60. 
Ini cucu emak dan arwah ayahku yang ke 38....! Anak adikku Amanah dan Rosli........nama...? Lupa nak tanya pulak, masa jengok hari tu, belum bernama lagi
Cuti-cuti ganti ni agak merimaskan 

4 ulasan:

Knor berkata...

tembamnya baby tuh..cucu ke 38..meriah

MystoryPic berkata...

wahhhh........ cuti deepavali tu kemain lg

hainom OKje berkata...

Walaupun okje ni org muo....tp jarang sangat makan Briyani kat Batu Pahat...mana agaknya kedai yg paling sedap yek...

hainom OKje berkata...

Assalam cikgu kalau rajin jemputlah join yek http://hainomokje.blogspot.com/2014/05/liebster-award.html