MAKLUMAN

NO HANDPHONE SAYA (DI ATAS TU) JENDELALIMA TRADING HANYA UNTUK TEMPAHAN PRODUK YG SAYA JUAL.

Rabu, 1 Jun 2011

BERLEGAR-LEGAR DI PINGGIRAN DESA

Parit Tengah yang semakin hijau. Pokok-pokok pinang merah
ditanam sepanjang kampung ini


Pokok bakau di Pantai Wawasan

Rumah tinggal ini menarik minat aku

Kerja-kerja pendalaman Parit di Batu 20

Aku belum sempat nak bercuti. Anak-anak masih sibuk dengan kelas. Aku sendiri ada kelas tambahan UPSR. Minggu depan tengoklah. Itu pun selepas tarikh pertemuan lapan orang adik-beradik aku. Jadi sepanjang minggu ni, aku menghantar produk di sekitar Semerah, Pt Yusof, Pt Tengah dan Seri Medan. Ada gambar menarik, aku snaplah buat menambah semak blog ni.

6 ulasan:

Miss Mirror berkata...

Yes!! Bawak camera tau masa "gathering" tu nanti. Make up hensem2.

Mama Miraki berkata...

gambar rumah usang tu menarik...ni kalau David Teo nampak ni sure dia buat shooting cerita hantu seram akt situ.

ehhhh dalamkan parit tu kat bt 20...hehehehe..dekat2 ngan bt 21 tu....

tak sabarnya nak balik kg weekend ni....

MAT SOM berkata...

Tapi gambar yg diluluskan saja yg boleh diupload.

MAT SOM berkata...

Mama Miraki ni,
Ni kan depan Warung Abas. Saya tak tau mana Bt 21 dgn Batu 20.

~ Mummy Gee ~ berkata...

balik kg anak2 boleh 'ciblon'kat parit le sebab parit dah dalam....heheh... lama tak pegi kedai abas ni...dah 2-3 kali pegikedai dia asyik pau kelapa yang sedap tu tak de je...

MAT SOM berkata...

Memang pau tak nampak.

CiBLON....ciblon, petang2 ada juga orang memancing haruan kat situ, kang tersangkut mata kail pulak anak2 tu