Khamis, 30 Oktober 2014

MASA BERLARI KIAN PANTAS

Dua minggu ni, aku memanglah sibuk sangat. Cuti Deepavali selama sembilan hari rasa tak cuti. Banyak perkara perlu dibereskan, sampai kepala dah rasa nak meletop engko....

Dan perkhidmatan Streamyx aku ni, amat-amat-amat mengecewakan,bagaimanalah aku nak komen entri kalian, kalau nak buka blog sendiri pun terkial-kial. Malam ni entah kenapa line ada ok sikit, tetapi mata pulak dah mengantuk.

Dua minggu ni juga jualan produk-produk kiler mendapat sambutan....terutamanya Pan Ajaib dan Preesure Cooker...Ramai juga bekas anak murid aku, cari aku sebab nak cuba periuk-periuk tu, maklumlah dah ramai yang berumah tangga dah...Alhamdulillah sangat...syukur. Dan terima kasih kepada Datin Z, yang memborong 3 kotak preesure cooker petang tadi. Dan paling memeranjatkan tadi,ada orang call nak ubat AIDS...terkejut sebentar aku....kesian pun ada...manalah aku ada ubat macam tu, kalau aku ada,dah lama aku jadi kaya-raya.

Seperti kata Cikgu Zainal,rakan bisnes aku, kita berniaga ni ikut sunah nabi, dengan niat nak bantu orang, nak bantu keluarga,anak-anak nak belajar tinggi-tinggi,jadi jangan malu,jangan segan, teruskan bisnes selagi ada nyawa ...




5 ulasan:

Kakak Norihan berkata...

alhamdulillah rezeki
lumayan..

nti knor nak jual periuk belanga plklah... sng sikit..

umi alya berkata...

Alhamdulillah rezeki Cikgu sekeluarga

iwan berkata...

Tahniah ayah

Hawa Wati berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hawa Wati berkata...

salam perkenalan,

wah menarik jugak periuk ni.

Jom berkenalan

http://vitalicious2u.blogspot.com/

tq