Khamis, 3 Mei 2012

NAYATI SHAMELIN MOODLIAR SELAMAT KE PANGKUAN KELUARGA



Mangsa penculikan di hadapan sekolah, Nayati Shamelin Moodliar dibebaskan penculik setelah keluarganya membayar wang tebusan.Nayati Shamelin telah disembunyikan selama enam hari...... Yang penting di sini, kanak-kanak ini selamat. Duit boleh dicari. Kalau dah kena bakar seperti Dirang, sudah tidak ada maknanya lagi. Namun...... penculik itu mesti diburu habis-habisan hatta ke lubang cacing sekali pun. Usah biarkan penjenayah ini bebas, kerena mereka akan meneruskan modus operandi mereka apabila wang tebusan yang ada telah habis digunakan.

9 ulasan:

mak encik | SZ berkata...

alhamdulillah,
selamat dipulangkan dak nayati ni ...
ooo family dia bayar wang tebusan ye, tak baca lagi press conference diorg (katanya esok baru nak release) ...

ciK LyndaWawa berkata...

comel budaknya.....=] alhamdulillah dia selamat....

cinnamon.com berkata...

jahat betul manusia..duit juga segala2nya.

Mat Som berkata...

SZ
Nasib mangsa penculikan tak sama
Ada yg berakhir dgn tragis
Dan ada yg selamat
Ada juga yang berlakon

Mat Som berkata...

Anak kacukan, comellah Lynda Wawa

Mat Som berkata...

Cinnamon
Begitulah apabila duit sudah jadi berhala

Muttallif berkata...

Alhamdulillah, selamat juga budak tu. Tapi, lebih baik penculik tu dicari da terus dihukum. Kerana jika tidak, mereka akan lebih berani melakukan perkara yg sama. PAsti

Mat Som berkata...

Ya benar Muttalif. Mereka akan terus mengganas

Ungu Violet berkata...

hati2 la...mcm2 jenayah skang nih..huhu