MAKLUMAN

NO HANDPHONE SAYA (DI ATAS TU) JENDELALIMA TRADING HANYA UNTUK TEMPAHAN PRODUK YG SAYA JUAL.

Sabtu, 31 Ogos 2013

SIAPA KACAU BLOG AKU NI?


Ada banyak gambar dalam entri aku sebelum ini jadi macam tu...semua ada tanda pelik...sampai iklan depan ni pun kena...dulu pernah juga berlaku, blogspot ni merajuk ke, atau blog aku dah mula kena serang dengan virus?...Ish ish..tak faham...Yang hot ni, header blog aku pun keluar tanda ni...?

8 ulasan:

hana hadi berkata...

ada terdelete apa2 kot.. ke link salah

umi alya berkata...

mgkn musuh IT daa masuk kacau, cikgu kena ubah password

Mat Som berkata...

eNTAHLAH Hana,
Terdelete apa fulak dah ni

Mat Som berkata...

Umi Alya
Musuh....kapan saja saya ada marah orang...mungkin dia nak bergurau-senda kut.

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Cuba tanya teman blogger kita, MAK DARA nama dia (retis terkenal)... dia dulu ada masalah mcm ni.

Mat Som berkata...

MM
Nak taip search masalah apa pun tak tau nak cari

Dulu tanda seruan !
Ni tanda No Entry pulak.

umi alya berkata...

http://www.hafizmohd.com/motivasi/kronologi-simptom-blog-nak-kena-godam/

Mat Som berkata...

Tkasih Umi Alya
dgn LINK itu
Akan saya kaji masalah ni dtg dari mana