Selasa, 14 Disember 2010

CHECK IN CHECK OUT RUMAH SENDIRI

Sehari suntuk hari ini bermain air. Tak jauh, cuma 20 minit dari rumah. Check in dan check out kat rumah sendiri. Bayaran ke sini sekarang dewasa RM 15 (13 tahun ke atas) dan kanak-kanak RM 12.  

9 ulasan:

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Sib baik ko bubuh tajuk mcm tu... aku sangka tadi ko tgh main salji...nmpk mcm kt obersea je bila gmbr tu tgh loading tadi..

Afzainizam berkata...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

ohhhhh bes luncur air... diorang belum nak balik lagi tuuuuu.... tak puas main air...

BAHREYN berkata...

Dah lama tak gi wetworld Batu Pahat. Best gak tu... kira dah naik tiket dia tu...dulu adult baru RN10 je..

MSOM berkata...

Patutnya aku bubuh tajuk One evening in Paris tadi

MSOM berkata...

Afzainizam, budak-budak memang macam tu, kalau dibiarkan, sampai malam pun tak nak balik.
Anak lelaki saya kata
"Kalau boleh nak tidur sini"

MSOM berkata...

Kalau En Bhreyn 3 beranak baru RM 42. Kami dah RM 81 tadi. Campur makan-makan dalam RM 100lah.

en_me berkata...

sonoknyerr main2 air tewww..

MSOM berkata...

Lama En Me tak mencemar dulu ke sini. Tkasih atas kunjungan

Mama Miraki berkata...

betullah MM...pemandangan belakang tu cantik lah...cam kat obersea...