MAKLUMAN

NO HANDPHONE SAYA (DI ATAS TU) JENDELALIMA TRADING HANYA UNTUK TEMPAHAN PRODUK YG SAYA JUAL.

Selasa, 31 Disember 2013

MP-R MAXPOWER REVOLUTION -GADJET PENJIMAT MINYAK

HUBUNGI EN MAT SOM 010-3443 880

JANGKA HAYAT GADJET INI ADALAH SELAMA 10 TAHUN!!!

KOD 1.    MP-R HARGA RM 219
SESUAI UNTUK KENDERAAN BIASA
JIMAT MINYAK 15%-50%
MENAMBAH KUASA PICK UP DAN PECUTAN
MENGURANGKAN PENGELUARAN ASAP TEBAL
PEMANDUAN LEBIH LANCAR
PENDAKIAN BUKIT LEBIH MUDAH.


KOD 2.   MP-R EXTRA HARGA RM 299
2 X LEBIH KUASA
HANYA UNTUK KENDERAAN BIASA
JIMAT MINYAK SEHINGGA 55%
PEMANDUAN LEBIH LANCAR
PENUKARAN GEAR LEBIH LEMBUT
PENDAKIAN BUKIT LEBIH MUDAH
MENGURANGKAN PENGELUARAN ASAP TEBAL

KOD. 3   MP-R HEAVY DUTY HARGA RM 399
5 X LEBIH KUASA
SESUAI UNTUK KENDERAAN BERAT
PENJIMATAN SEHINGGA 30%
JUGA SESUAI UNTUK KENDERAAN BIASA
PENJIMATAN 15%-50%
PEMANDUAN LEBIH LANCAR
PENUKARAN GEAR LEBIH LEMBUT
PENDAKIAN BUKIT LEBIH MUDAH
MENGURANGKAN PENGELUARAN ASAP TEBAL



Bagaimana memasangnya? Lihat gambar di bawah sebagai contoh.
Dipasang di pencucuh rokok!



 CARA MEMASANGNYA CUMA MASUKKAN KE TEMPAT PENCUCUH ROKOK

BAGAIMANA PEMBAYARAN DIBUAT?

CARA ORDER:
Bnk In ke CIMB: 

7043 9284 74
MATSOM/HAMIDAH
atau
Bank In
ke BSN : 01126-41-0000-3090-5 
MAT SOM
Setelah bank in SMS segera
ke 010-3443 880
Kemudian nyatakan:


Nama<>Alamat<>Bank in di bank<>Jumlah RM

Produk dihantar secara Pos Laju



1.
Proton Satria GSR 1.8 Turbo – En Mazwan
Memandu macam org gila sejak masuk highway Sg Besi, apa bila sampai di Glory Beach Resort, P.D dia terperasan minyak macam x luak.. ada la gerak sikit aje drp full kemudian terus beritahu bini dia.. bini dia heran jugak sbb biasanya kalau ke PD kurang2 pon minyak suku tank lebuh dgn cara pemanduannya… bila nak ambil brg dekat dengan gear, ternampak ada MP-R… (mungkin adik dia yang letak sebab sebelum tu adik dia ada pinjam kereta pegi Bagan Datoh) lepas tu dia terus hubungi saya untuk beli satu unit. Adik dia pon dah jadi Pegawai Pemasaran MP-R Setapak, En Mazwan.. 0122304385
2
exora bold cfe – Mohd YAd
Dah test guna, isi rm30 balance petrol lebih dripada yg di sangka, sy test kat exora bold cfe, cuma rpm x nmpak turun pn, cuma prbezaan minyak mmg boleh lihat, klau pikap mcm biasa kot, cuz mungkin keta ni d sbbkn d lengkapi sistem turbo..
3
Inspira 2.0P – Soleh B Razali
x rugi saya beli mpr……memang menjimatkan petrol…saya dapat 35% dari KL ke JB….ujung minggu lepas….
betul kata member yang jual tu…pemanduan dengan menggunakan mpr jauh lebih baik dari pemanduan tanpa mpr…alhamdulillah…. saya doakan moga syarikat ini lebih maju dan dapat membangunkan alat2 yang lebih hebat dari ini…..tahniah dari saya soleh…
4
WIRA 1.5 – AINOL AFIZAN
kereta terasa sangat pikup dan lebih ringan….kegunaan minyak sebelum menggunakan MPR perjalanan dari Kuala Lumpur Ke Taiping, Perak RM45… Kini setelah menggunakan MP-R Perjalanan dari Kuala Lumpur ke Taiping, Perak Kegunaan MINYAK RM30.00 shj..Kelajuan dibawa semasa sebelum dan setelah menggunakan MP-R 120 km/j…..nak kata xberkesan, kira2 lik RM15 jimatnya..mmg berbaloi…Insyaallah, saya cuba usaha bagi menjimatkan perbelanjaan, knp perlu membazir untuk minyak yg banyak..
5
PERSONA 1.6 – EN HARUN
dari kuala lumpur ke wakaf che yeh kota bharu kelantan….isian penuh minyak masih ada satu takok…berbanding sebelum ini saya perlu mengisi semula di gua musang sekurang2nya RM20 untuk sampai ke rumah keluarga….
6
BLM – MAT ALI
Alhamdulillah banyak perubahan pada kereta saya lepas guna MP-R…..Lampu kereta saya terang…gegaran enjin kereta hilang, aircond mudah sejuk dan juga pemanduan sangat smooth….saya kerja di kilang samsung penang… hari-hari saya memandu dari alor setar ke penang…..selalunya satu tank saya hanya boleh pakai 2 atau 2 hari setengah…..kini saya boleh guna hingga 4 hari
7
SAGA MEGAVALVE – HAIRI
MINYAK KERETA SAYA JIMAT….MASALAH GEGARAN ENGIN SAYA MEMANG KURANG TAPI YANG LEBIH HEBAT SELALU SAYA SUSAH NAK START ENGIN…TAPI LEPAS PAKAI MPR SENANG AJEE….
8
WAJA 1.6 – Mohd Fadzli
perjalanan dari sg petani ke ipoh biasanya menggunakan minyak dalam RM 35 selepas mengguna MPR penggunaan minyak kurang RM10 menjadi Rm 25…cara memandu dalam 140km/jam saya puaas hati sangat guna MPR
9
SAGA BLM – As D\’Ayu
dah pkai MP-R lbh dri 6 bln ( SAGA BLM )… actually x taw pn ape bnd MP-R ni.. mse mule husband beli mrh jgk.. saye ckp membazir… bile dah pkai.. bru taw… bnyk kelebihannya… air corn sejuk.. pemanduan lancar pling best minyak jimat… sbb sye berulang alik dri kuala rompin ke Jempol N9 3 kali seminggu…

10.MYVI – Asma
Puas hati guna mpr ni memang canggih….bendenye kecil tapi amat berkesan…
11.KELISA – JO
perjalanan dari putrajaya ke subang selalunya minyak habis RM20 inggit…selepas pakai gajet mpr ni saya masih boleh pergi pusat bandaraya kl….pickup dah tentu best….
12.VIVA – Sham
sebelum ni saya ada pakai mcm2 jenis penjimat minyak….tapi MPR memang best….dan paling berkesan…
13.MYVi 1.3 (M) – EN HISYAM
Terasa kesejukan aircond, tambah pickup. jarak perjalanan dari seri manjung ke perlis, jarak 434km, penggunaan minyak kereta saya hanya RM35 sahaja…8sen/KM penmanduan dengan kelajuan purata 125km/Jam…memang jimat sangat….
14.
Myvi 1.3 – Nurulhuda Bashirom
Sblm ni saya adalah pengguna poduk yg hampir sama bentuknya dari syarikat lain…saya dah gunakan produk tu selama 2 tahun sebelum tukar ker MPR dalam bulan lepas. Sebelum nie, kalau pakai produk yg bukan MPR tu…dengan isian RM50 boleh pegi miledge antara 280km – 290km shj. Tapi, sejak pakai MPR, dengan isian yang sama beleh pegi sampai 410km. jumaat lepas isi full tank (RM57), miledge boleh sampai 464.4km(mula berjalan dari perlis –> sp (2 Hari) –> Baling –> perlis) ..itupun siap bawa barang2 berat dalam bonet. sampai umah mlm td di perlis baru minyak start berkelip. MPR mmg menjimatkan!!
 DAN BANYAK LAGI TESTIMONI BAGI SEMUA JENIS KERETA

2 ulasan:

Knor berkata...

Bagus juga ye...jimat sgt ke.

Wak Gelas berkata...

gejet 'speed trap' eneng dak kang? uHHuuuu