MAKLUMAN

NO HANDPHONE SAYA (DI ATAS TU) JENDELALIMA TRADING HANYA UNTUK TEMPAHAN PRODUK YG SAYA JUAL.

Khamis, 10 Jun 2010

FIFA MATCH SCHEDULE 2010


Ini jadual yang akan disiarkan oleh TV 1 DAN TV 2

11.6.2010 9.00 pm RSA VS MEX TV 1
12.6.2010 9.30 pm ARG VS NGA TV 1
13.6.2020 2.00 am ENG VS USA TV 1
14.6.2020 2.00 am GER VS AUST TV 1
16.6.2010 4.30 am BRA VS PRK TV 1
16.6.2010 7.00 pm HON VS CHI TV 2
18.6.2010 4.30 am FRA VS MEX TV 1
19.6.2020 3.00 am ENG VS ALG TV 1
19.6.2010 9.30 pm GHA VS AUS TV 1
19.6.2010 12.01 am NED VS JAN TV 1
20.6.2010 7.00pm SVN VS PAR TV 2
20.6.2010 9.30 pm ITA VS NZL TV 1
21.6.2010 2.00 am BRA VS CIV TV 1
21.6.2010 7.00 pm POR VS PRK TV 2
23.6.2010 2.00 am NGA VS KOR TV 1
23.6.2010 9.30 pm USA VS ALG TV 1
24.6.2010 4.30 am GHA VS GER TV 1
25.6.2010 2.00 am CMR VS NED TV 1
26.6.2010 2.00 am CHI VS ESP TV 1



Dua bulan lalu Mastika ada menyatakan bahawa satu penyakit baru yang lebih dahsyat daripada H1N1 akan merebak ke seluruh dunia. Ia tidak lain tidak bukan ialah penyakit demam bola. Kita berhenti perang sekejap untuk menonton bola sepak. Sebagai agen pengedar Kopi Radix, inilah peluang menambahkan jualan untuk warung-warung yang mnyediakan televisyen skrin yang besar. Kepada yang ingin berjaga malam jangan lupa MAI SECAWAN...Kopi Radix.

4 ulasan:

Wong Khoo Lai berkata...

Pelik tapi benar. Aku adalah GPK Kokurikulum yang tak teruja langsung nak nebgok world cup kat tv. Kalau orang nak belanja tengok kat tempat berlangsungnya perlawanan pun ... aku cuma nak naik kapal terbang ngan menginap kat hotel.

MSOM berkata...

Kesimpulannya:
Termasuk yang berlaku kepada
GPK KOKURIKULUM kita ni, maka sekarang sudah ada 8 benda ajaib di dunia ini.

Wong Khoo Lai berkata...

Sejak aku di SK Seri Chantek aku mmg x minat sukan coz saiz bdn aku. Aku mmg digelar kaki bangku oleh kawan2 ku antaranya Jasni Ahmad Kompang, Md Salleh Salamon, Md Parid Kiman, Idris Busro, Ayob Masrom dll. Permainan yg aku main masa kecik ialah layang2, gasing, galah panjang dan permainan tradisional.Yg membanggakan aku boleh cipta mainan lori balak macam real. Hobi aku melukis..tu sebab akhirnya jadi guru lukisan.

en_me berkata...

makan bola minum kopi radix.. ahaha