Rabu, 6 Julai 2011

NAMA 4 KAMPUNG DI SERI MEDAN

 NUR HAZIMAH MOHD HAMDANI (PT TERUS)

 AINNUR AZATUL ALIA KAMAL (PT TERUS)

 AINNUR FATEHA ABD HAMID (PT TERUS)

 NUR FITRI FAQIHA (PT LAPIS TERUS)

 MUHAMMAD QAMARUL ASYRAAF
(PT LAPIS SIMIS)

SITI MARIAM MOHD FARID (PT LAPIS SIMIS)

 NURUL SAFIKA MOHD RAYA (PT SIMIS)

 NURDIYANAH TASHA RAHMAN (PT SIMIS)

 SITI AISYAH MOHD SIRHAN (PT SIMIS)

HADIRAH BASAR  (PT HJ KHALID)

SHAIDATUL SOLEHAH (PT HJ KHALID)

 NORHANIZA MASLAN (PT LAPIS BANGAS)

 NAFIZ ANAS (PT LAPIS BANGAS)

 SITI NURBATRISYIA KARIM (PT LAPIS BANGAS)

 ATHIRAH HUMAIRAH AZMAN (PT BANGAS)

Dah round Seri Medan, kita menuju ke mana?
MUHAMMAD KAMARUZZAMAN MOHD ZAHRA

Aku tunjuk gambar ni bukan sebab ia lukisan tercantik. Sebabnya? Pertama, sebabnya aku dah berjanji dengan budak-budak ni, siapa yang lukis cantik, aku akan siarkan dalam blog aku. Kedua, sebabnya inilah lukisan terakhir mereka di sekolah rendah ni. Lepas ni fokus ke exam UPSR. Lepas exam pula, banyak aktiviti lain yang akan mereka jalani. 

Di samping itu, aku nak tunjuk kepada kalian 4 nama kampung utama di Seri Medan Timur ni. Sepatutnya 5 iaitu Kampung Seri Pasir tetapi wakil kampung itu melukis dengan comotnya, maka lukisan itu terpaksa disimpan di dalam muzeum. Mereka ini juga antara calon-calon yang akan memperoleh 5A UPSR tahun ni. Insya Allah.

4 ulasan:

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Siarkan je la walaupun comot.. at least jadi kenangan pd budak tu bila diorang besar nt.

MAT SOM berkata...

Comot Gilerrr...MM

Sz berkata...

bagus cara cikgu mat som ni...
kertas lukisan tu mungkin blh terhilang or rosak, tp bila dah scan/snap gambar ni boleh tahan lama...

MAT SOM berkata...

SZ
Sekali sekali bolehlah, kalau selalu penatlah juga