Isnin, 26 November 2012

PETUA MASAK DAGING DAN AYAM DENGAN PANTAS


Ok tak latihan penjualan ini...? Jangan barang tak cukup sudah...

4 ulasan:

Knor berkata...

semoga berjaya ye cikgu..usaha ada insyaAllah

boni kacak berkata...

hehehhee..memang ada gaya seorang peniaga profesional tu..hehehe.. cikgu, saya dulu cikgu pernah request kat saya macam mana nak buat video kan? saya tak pandai nak buat tutorial. tapi saya akan tunjukkan caranya. apa yang penting, dalam pc atau laptop cikgu ada software window movie maker. dan tutorial dia ada kat link ni. --> http://www.youtube.com/watch?v=wp1wmUStvNQ

Mat Som berkata...

K.NOR, tkasih

Mat Som berkata...

TkASIH Boni, dgn Link tu......tkasihle banyak
Ala ini bisnes suka2 mengisi masa cuti
Nak berkebun pun hujan memanjang