Ahad, 27 Januari 2013

UFO TERHEMPAS DI LAUT OKINAWA


"Kami mahu menyiarkan gambar ini kepada dunia dan mengesahkan laporan yang dikeluarkan semalam," kata jurucakap Tentera Laut Jepun Yoshido Hari. "Gambar ini akan memberikan kepercayaan kepada apa yang sesetengah rakyat kita hidup di Okinawa saksikan semalam. Kami jelas masih mempunyai hari-hari yang banyak menyelamatkan pesawat dalam satu bahagian. Kita mesti memelihara objek seberapa banyak yang mungkin. " Google Translate punya ayat, mesti belit-belitlah.

Bentuk UFO tersebut sama seperti yang dilihat di Texas sebagaimana video di atas.


Berita Harian melaporkan: 
Okinawa: Objek terbang tidak dikenali (UFO) yang terhempas ke dalam laut di Okinawa, didakwa menjadi punca berjuta-juta ikan mati di perairan kepulauan itu minggu lalu.


UFO CRASH OKINAWA


Berjuta-juta ikan mati di perairan kepulauan itu dan setakat ini lebih 50 tan sudah dibersihkan di sepanjang pantai dan beberapa wilayah yang berhampiran.

Lebih menghairankan bangkai yang ditemui mati itu menunjukkan kesan terbakar dan pendarahan di bahagian mata.


Laman web Veteran Today melaporkan, wartawan mereka menghubungi dengan sumber boleh dipercayai pemerintah Jepun yang menyaksikan proses mengeluarkan UFO yang terhempas itu.


Kesan kemalangan UFO

“Saya dapat mengesahkan bahawa jutaan ikan yang mati di perairan Okinawa adalah kesan daripada ‘kemalangan’ UFO terbabit.

“Kami mempunyai pakar yang ditempatkan di kapal JS Kurama di laut Jepun yang bertanggungjawab membawa bangkai UFO itu ke permukaan,” kata sumber itu yang dipetik laman berkenaan.
Sumber itu juga menyatakan Perdana Menteri Jepun sudah dimaklumkan bahawa cecair misteri yang mengalir dari UFO terbabit menyebabkan asap beracun naik ke permukaan laut.

Katanya, cecair itu bukan saja membunuh ikan tetapi asap yang dihasilkan menyebabkan anggota penyelamat sukar menaikkan bangkai UFO terbabit.


Halang media siar

“Pakar turut menyatakan kebimbangan bahan kimia UFO itu boleh mencemarkan air laut dan membunuh hidupan di sekitarnya. Malah ketika diangkat, air laut di sekitar UFO terbabit mendidih,” kata sumber itu.

1 ulasan:

Knor berkata...

Allahuakbar

apa yang kita tidak tahu Allah Maha Mengetahui