Ahad, 23 Disember 2012

HADIAH UNTUK FOLLOWER BERTUAH

Tahniah Untuk Yan dari Selangor, pemilik blog Permata Hati Mama, kerana memenangi hadiah Top Up RM 10.00 Juta....hohoho....Duit Nufnang sebulan tu....! Lain kali ada hadiah untuk kategori lain....dan semuanya tidak akan diberitahu, melainkan hanya niat dalam hati....maklumlah bukan senang aku nak dapat Follower, lainlah Boni yang kacak hensem tu.

Terima kasih Yan, kerana sudi dan tergamak menjadi follower blog aku dengan tidak sengaja.

8 ulasan:

Knor berkata...

bertuah..

MystoryPic berkata...

saya kurang bertuah laa

yan's cottage berkata...

terima kasih lah...cik mat...moga murah rezeki masa singgah hari tu pun terdetik kat hati...iss follow ke 300 rasa macam bertuah je....kan betul bila hati terdetik maknanya betul he heee.....

boni kacak berkata...

haahahahaa.. saya memang selalu jadi pengikut setia blog ni.hehehehe

Mat Som berkata...

K.Nor tuah manusia kita tak tau

Mat Som berkata...

Mystory
Angka yg cantik selalu dikatakan bertuah

Mat Som berkata...

Yan

Nasib baik, saya bagi hadiah

Mat Som berkata...

Tengah fikir apa anugerah khas untuk Boni, .....?