MAKLUMAN

NO HANDPHONE SAYA (DI ATAS TU) JENDELALIMA TRADING HANYA UNTUK TEMPAHAN PRODUK YG SAYA JUAL.

Khamis, 27 Disember 2012

OTAK MULA BEKERJA KERAS

Minggu terakhir....sebelum munculnya tahun baru 2013
Melenyapkan kedunguan ahli-ahli nujum
Kita masih bernafas lagi di bumi Allah ini

Jumaat nan lalu
Aku dikejutkan berita
Anak sulong sahabatku yang akan melangsungkan perkahwinan Jun ini
Telah kembali kepangkuan Allah
Kerana terlibat dengan kemalangan di Kajang

...........Allah lebih menyayanginya.....


DAN minggu ini mesyuarat di sekolah pun bermula
Istilah-istilah pendidikan muncul kembali....
Post morterm, pelan strategik, program kecemerlangan
Ban, dan aneka istilah baru

Dan.....tiada lagi masa untuk tidur-tiduran lagi
Perjuangan 2012 TELAH berakhir
Dan tugas kami ialah menjayakan mereka
Setiap tahun begitulah.....

Maafkan aku kerana mungkin tak sempat komen blog kawan-kawan
Kerana berpuluh fail dan tugasan lebih memerlukan belaianku.... 



18 ulasan:

che mid berkata...

Selamat berjuang utk tahun 2013.. jangan jemu ya..

hnahdy berkata...

sekolah menanti, anak2 murid xsabar nak belajar

potia casadelarossa berkata...

selamat maju jaya untuk tuan blog... amin... wah hari tu singgah lain kini dah mcm lain dah rupa blog ni... menarik sebab dah hihau...

Knor berkata...

ada juga tidur tiduran..kak sibuk sepanjang masa..

penat..letih, stress...

Pida berkata...

Tahun 2013 pasti lebih mencabar. Good luck cikgu!

Wak Gelas™ berkata...

slmt menyambut tahun baru kang cikgu matsom.., mugo2 sehat selalu yee.. ehHHe

MystoryPic berkata...

selamat kembali ke alam sekolah je cikgu.... dah lama cuti panjang kan... kena warm up dulu naikkan semangat cikgu

Hans berkata...

semoga tahun 2013 lebih baik dari tahun 2012 :-)

boni kacak berkata...

sama2lah kita berusaha sehabis baik untuk tahun 2013 ni ye cikgu!!! good luck untuk cikgu! good luck untuk saya! good luck untuk kita semua..

Mat Som berkata...

Tkasih Che Mid..

Mat Som berkata...

Hnahdy
Anak murid dah boring kat rumah lah kut?

Mat Som berkata...

Potia
Parti Hijau rupanya

Mat Som berkata...

K.Nor
Hujan sesuai utk tidur

Mat Som berkata...

Pida
Betul Pida,
SEMAKIN LAMA RASA SEMAKIN PENING

Mat Som berkata...

WAK GELAS
Tkasih Wak Gelas

Aduh aduh, kejap aja sudah 2013 ya

Mat Som berkata...

Mystory
Semangat memang macam itu
Kejap ok, kejap ko

Mat Som berkata...

In Sha Allah hANS

Mat Som berkata...

BONI
Good Luck utk semua!!!!!!
Tepuk .....Tepuk pengakap.....
Prap! Prap! Prap!